46 Jobs | 974661 Resumes

Waar staat NEC voor?

De brand statement van NEC, ‘Empowered by Innovation’, versterkt de visie van het bedrijf om een marktleider te zijn die de kracht van innovatie benut om een informatie samenleving te realiseren die zowel mens- als milieuvriendelijk is.

Maar hoe is het om te werken voor NEC, en hoe ziet de bedrijfscultuur er uit?

Empowered by Innovation representeert waar NEC naar op zoek is in nieuwe werknemers. We zoeken getalenteerde individuen die in een multiculturele organisatie willen werken, met veel internationaal contact. Mensen, die door te bouwen op hun nationale en professionele identiteiten, hun kennis van nieuwe technologieën, markten en culturen willen vergroten.’, aldus Lucca Vanni (afgebeeld), HR director van NEC in het EMEA gebied.

Met ongeveer 108.000 medewerkers wereldwijd en 2.000 in het EMEA gebied, is NEC een leider op het gebied van IT integratie en netwerk technologieën die wereldwijd bedrijven en mensen helpen.

NEC heeft meer dan 100 jaar ervaring in technische innovaties die mensen, ondernemingen en de maatschappij empoweren. Hieronder vertellen twee medewerkers hun visie op het werken bij NEC:

Jose Luis Mate voegde zich bij NEC Iberica in 2009 en vond dat, ‘NEC mij de beste carrière mogelijkheden gaf, om nieuwe projecten op te starten binnen een van ‘s werelds grootste bedrijven.’ Een van zijn grootste prestaties van zijn carrière is het definiëren, ontwikkelen en uitrollen van een gloednieuwe Cloud Service voor Vodafone in minder dan zes maanden.

Voor Luca Pellizzari, die bij NEC begon in 2007, was de keuze voor NEC als werkgever omdat NEC een van de top bedrijven is op het gebied van technologische innovatie. Het bedrijf heeft een wereldwijde aanwezigheid, een uitgebreid productportfolio en een bedrijfscultuur die door iedereen wordt gerespecteerd, wat NEC een grote professionele familie maakt. ‘Je hebt niet het gevoel dat je voor NEC werkt, maar dat je onderdeel bent van NEC’, aldus Luca. Zijn carrière aspiraties zijn om general manager te worden van de Energy division binnen Europa, om zo zijn talent te kunnen laten zien.

NEC Europa (een dochteronderneming van de NEC Corporation) bouwt op zijn ervaring en reputatie op het gebied van innovatie en kwaliteit, door expertise, solutions en diensten aan een brede groep klanten aan te bieden, van telecom bedrijven tot entrepeneurs.

 

Leave a comment:

©2022 ExecutiveSurf | +44 2077291837 | Registered in England no. 1111 7389 - VAT. GB 291 0514 23