46 Jobs | 974661 Resumes

Management nieuws: Maart 2011

18/03/2011

Van Lanschot NV zal op de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders (11 mei 2011) Heleen Kersten voorstellen als commissaris van de bank. Hiermee volgt zij Cees de Monchy op, die zal aftreden vanwege het bereiken van de maximale zittingstermijn. Mevrouw Kersten heeft in het verleden onder andere gewerkt als advocaat bij advocatenbureau Stibbe (Amsterdam).

17/03/2011

Nederlandse aanbieder van navigatieproducten Tom Tom heeft commissarissen Doug Dunn en Rob van den Bergh genomineerd voor herbenoeming. Dit zal tijdens de jaarlijkse vergadering van Aandeelhouders op 29 april 2011 worden voorgesteld. Hun herbenoeming zal, onderhevig aan het vastgestelde rotatieplan, 29 april ingaan voor een periode van vier jaar.

09/03/2011

Port of Rotterdam (Havenbedrijf Rotterdam) heeft vandaag haar nieuwe CFO aangekondigd: de heer Paul Smits. Smits is in het verleden werkzaam geweest bij KPN, waar hij diverse rollen vervulde. Thessa Menssen, voormalig CFO, is overgestapt naar haar nieuwe functie als Chief Operational Officer binnen het havenbedrijf.

03/03/2011


Vivenda Media Groep, aanbieder van online marketing- en mediadiensten, heeft aangekondigd voornemens te zijn de heer R.J.P. Boemen te benoemen tot Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur.

Boemen beschikt over ruime nationale en internationale ervaring in bestuurlijke informatieverzorging en risk management. Hij is onder andere werkzaam geweest bij Arthur Andersen en Eneco Energie.

03/03/2011


De raad van commissarissen van Koninklijke BAM Groep nv heeft de samenstelling van de raad van commissarissen bekend   gemaakt. De raad is voornemens mevrouw C.M.C. Mahieu per 20 april voor te dragen als commissaris voor een periode van vier jaar.

De heer W. van Vonno zal vanwege persoonlijke redenen aftreden en worden opgevolgd door de heer K.S. Wester. Tevens zal de heer W.K. Wiechers aftreden vanwege het aflopen van zijn benoemingstermijn, en worden opgevolgd door de heer P.A.F.W. Elverding. Beide leden zullen worden voorgedragen voor een periode van 4 jaar.

Leave a comment:

©2021 ExecutiveSurf | +44 2077291837 | Registered in England no. 1111 7389 - VAT. GB 291 0514 23