46 Jobs | 974661 Resumes

Breaking News – December 2010

20/12/2010
Tijdens een buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van het uitzend- en detacheringsbedrijf USG People, is besloten Rinse de Jong te benoemen tot lid van de Raad van Commissarissen. De heer de Jong is benoemd voor een periode van vier jaar en zal tevens de rol van voorzitter van de auditcommissie gaan vervullen.

14/12/2010
Beursgenoteerde Nederlandse automotive groep Stern Groep N.V, heeft tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders de heer A. Nühn benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.

De heer A. (Adriaan) Nühn (57 jaar) is professioneel bestuurder en heeft een lange internationale carrière achter de rug. Hij was tot 2008 Executive Vice President van Sara Lee Corporation en CEO van Sara Lee International. Daarvoor werkte hij bij Xerox Corporation in Rochester (VS), Richardson Vicks/Procter & Gamble in Brussel, Johannesburg, Stockholm en Wenen.

09/12/2010
Het Verbond van Verzekeraars,een belangenorganisatie van particuliere verzekeraars op de Nederlandse markt., heeft Ronald R. Latestein van Voorst voorgedragen als nieuwe voorzitter. De heer Latestein is tevens voorzitter van de Raad van Bestuur van SNS REAAL. Hiermee volgt hij bestuursvoorzitter van Eureko/Achmea, Willem A.J. van Duin, op.

08/12/2010
Koninklijke DSM N.V. heeft aangekondigd voornemens te zijn mevrouw Pauline F.M. van der Meer Mohr te benoemen tot lid van de Raad van Commissarissen. Mevrouw van der Meer Mohr is op dit moment voorzitter van het College van Bestuur van de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

06/12/2010
Zetacom, aanbieder van zakelijke telecommunicatie oplossingen, breidt uit door het aanwijzen van Wouter Pinckaers en Marcel tot respectievelijk operationeel directeur en sales consultant. Hiermee onderstreept het bedrijf haar ambities voor groei. Dhr. Pinckaers heeft onder andere ervaring opgedaan bij Siemens, waar hij van 2000 tot 2008 in dienst was.

03/12/2010
Consultancy bureau Atos Origin heeft Henny van Schaik benoemd tot de nieuwe Executive Vice President (EVP). Hiermee volgt van Schaik Oscar van leeuwen op, die zijn carrière binnen het bedrijf internationaal gaat voortzetten.

Van Schaik krijgt in zijn functie als EVP de leiding over Atos Consulting, een van de grote organisatieadviesbureaus van Nederland.

01/12/2010
De Roto Smeets Group, een Nederlandse organisatie die communicatie-uitingen van bedrijven omzet in gedrukte en multimediale producties, heeft een bestuurswijziging aangekondigd.

De heer J.P. Caris zal per 1 januari 2011 de Raad verlaten om gebruik te maken van vervroegde uittreding. De heer Rudolf Huyzer zal als gedelegeerd commissaris optreden en samen met Bernard van der Heijden de functies van CEO waarnemen.

Leave a comment:

©2021 ExecutiveSurf | +44 2077291837 | Registered in England no. 1111 7389 - VAT. GB 291 0514 23